top of page
Kato van Kataron met de ambachtelijk gemaakte champagne macaron

Welkom bij kataron

Ik ben Kato Schellekens, 24 jaar en mijn hart klopt voor het maken van de perfecte macarons. Mijn reis begon op 13-jarige leeftijd, geïnspireerd door de avonturen van mijn vader, een vrachtwagenchauffeur die bloem leverde aan bakkers in heel België. Weekends bracht ik door in de ateliers van bakkerijen, mijn favoriete speeltuin.
Na mijn opleiding aan Ter Groene Poorte in Brugge en stages in België en Parijs, studeerde ik in 2019 af als Meester Patissier-Chocolatier. Daarna heb ik mijn vaardigheden verfijnd bij Bittersweet in Leuven en Choco Story in Brugge. Maar mijn ware passie ligt bij macarons.
Na ruim drie jaar bij Sarah Renson te hebben gewerkt, voelde ik dat het tijd was om mijn eigen pad te volgen. Op 1 maart opent Kataron online, met mijn heerlijke creaties die hopelijk ook jouw hart veroveren. Ontdek de perfecte balans van smaken en kleuren in elke hap. Bestel online en ontmoet me binnenkort op markten rond Leuven.
Tot snel!
Kato Schellekens
bottom of page